Handmatig een nieuwe Plesk-licentie installeren bij Argeweb

Gewijzigd op Vr, 8 Jul, 2022 om 2:49 PM

Het is binnen uw Plesk-controlepaneel mogelijk om handmatig een nieuwe Plesk-licentie te installeren. Dit zult u bijvoorbeeld moeten doen op het moment dat u een upgrade van uw Plesk-diensten heeft aangevraagd.

Stap 1: Log in op het Plesk-controlepaneel

Surf allereerst naar het adres van uw Plesk-controlepaneel en log in met als de administratieve gebruiker.

Stap 2: Installeer de nieuwe licentie

Klik links in het menu op Tools & Settings en selecteer hier vervolgens onder het kopje Plesk de optie License Management.

Klik vervolgens op de optie Install Key.

Op de pagina die u nu ziet kunt u de activatiecode opgeven. Klik vervolgens op OK om deze te installeren.

De nieuwe licentie is nu actief.