Hosted Exchange 2010 opzeggen/verwijderen bij Argeweb

Gewijzigd op Fri, 08 Jul 2022 om 04:27 PM

In dit artikel kunt u lezen hoe u uw Hosted Exchange 2010 mailbox kunt verwijderen.

De dienst Hosted Exchange 2010 is één van de weinige diensten, waarbij u een factuur per maand krijgt. Het fijne aan deze dienst is, dat u wordt gefactureerd per mailbox per maand. Wanneer u een mailbox aanmaakt, ziet de server dat er een mailbox aanwezig is, waardoor er voor de betreffende maand een factuur aangemaakt wordt.

Het nadeel aan deze dienst is dat u deze niet via Mijn Argeweb onder de optie 'Opzegging' kunt opzeggen. Mijn Argeweb ziet helaas niet welke mailboxen er aanwezig zijn, omdat dit per maand verschillend kan zijn. U kunt uiteraard de dienst wel opzeggen en dit kunt u doen door de mailbox te verwijderen. U kunt een mailbox verwijderen door de stappen uit het onderstaande artikel te volgen (in dit artikel zijn wij uitgegaan van een situatie waarbij het administrator wachtwoord niet meer bekend is):

  1. U dient in te loggen in Mijn Argeweb. U kunt gaan naar 'Beheren' en vervolgens naar 'Hosted Exchange 2010'.
  2. U kunt op de betreffende organisatie klikken.
  3. U kunt bij de optie 'Administrator wachtwoord wijzigen' tweemaal een wachtwoord naar keuze invullen. Het wachtwoord dient minimaal 8 tekens lang te zijn en bevat minstens 1 letter, 1 hoofdletter en 1 cijfer. Ook mogen er geen voorspelbare delen in zitten zoals de gebruikersnaam.
  4. Zodra u deze tweemaal heeft ingevuld, klikt u op 'Verstuur'.
  5. U dient in te loggen in het Exchange Control Panel. U gaat naar deze website door hier te klikken. U kunt hier inloggen met de volgende gegevens:
  6. E-mailadres: administrator@uwdomeinnaam.extensie. Voor het domein 'argewebdemo.nl' zal dit 'administrator@argewebdemo.nl' worden.
  7. Wachtwoord: Het wachtwoord welke u net heeft ingesteld via Mijn Argeweb.
  8. U ziet vervolgens een overzicht met alle bestaande mailboxen. U kunt het betreffende account aanklikken en vervolgens op het kruisje klikken. U krijgt de vraag of u het zeker weet en deze kunt u beantwoorden met 'Ja'.
  9. De mailbox is verwijderd.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren