Domeinnaam wegverhuizen bij Argeweb

Gewijzigd op Vr, 2 Aug om 10:40 AM

Als je een domeinnaam hebt bij ons kun je deze opzeggen en registreren bij een andere partij. Je verhuist dus de domeinnaam weg bij Argeweb. In dit artikel vertellen we je hier alles over.

Inhoudsopgave

Verzoek per mail

Neem contact met ons op met een verzoek voor de verhuiscode van je domeinnaam. Zorg dat je dit doet vanuit het mailadres wat bekend is in onze administratie.

Mijn Argeweb

Je kunt dit ook regelen vanuit je eigen klantomgeving op Mijn Argeweb.

1. Log in op Mijn Argeweb met je klantnummer en wachtwoord;
  2. Ga naar Administratief en dan naar Domeinnaam wegverhuizen;
  3. Klik de gewenste domeinnaam aan;
  4. Kies voor Vraag token aan of Wegverhuizen via e-mail.

De lock (indien van toepassing) wordt verwijderd en je ontvangt een bevestiging inclusief de benodigde verhuiscode.

Opzeggen

Denk er aan dat het opvragen van een verhuiscode niet hetzelfde is als opzeggen. Vaak willen klanten een overlap hebben om bijvoorbeeld een website te verhuizen. Regel dus eerst de verhuizing en eventuele migraties en doe daarna de opzegging van je domeinnaam. Zo voorkom je downtime van je website of verlies van data.