Verbinding maken met uw VPS

Gewijzigd op Do, 30 Nov, 2023 om 4:58 PM

Met de login gegevens van uw Windows VPS is het o.a. mogelijk om via RDP verbinding te maken met uw VPS

Start> uitvoeren >MSTSC

Typ bij Computer het IP-adres van uw VPS.

Klik hierna op verbinden of geef een <Enter>

Afhankelijk van de keuze van het besturingssysteem verschijnt het volgende scherm. Klik op Administrator om verbinding te maken als "administrator.

U kunt moet nu uw wachtwoord invoeren om toegang te krijgen tot uw VPS.

Let op : Het wachtwoord is case-sentitive (hoofdlettergevoelig)