CentOS updaten bij Argeweb

Gewijzigd op Ma, 11 Dec, 2023 om 1:49 PM

Wanneer u een VPS afneemt is het van belang dat deze steeds goed geupdatet wordt. In dit artikel wordt beschreven hoe u uw CentOS VPS kunt updaten.

Voor het installeren van deze updates dient u in te loggen op uw VPS. Vervolgens typt u het volgende commando in:

yum update

Vervolgens worden alle updates opgehaald welke u kunt installeren. U kunt de installatie bevestigen door ‘y’ in te toetsen.

Vervolgens worden de updates automatisch voor u geïnstalleerd.

Indien u automatisch alle beschikbare updates wenst te installeren zonder eerst nog goedkeuring te geven, dan kunt u gebruik maken van het volgende commando:

yum update -y