E-mail bij Argeweb als bijlage doorsturen

Gewijzigd op Fri, 08 Jul 2022 om 03:51 PM

In dit artikel kun je lezen hoe je een bericht als bijlage kunt doorsturen.

Inhoudsopgave

Apple Mail

• Selecteer het bericht welke je als bijlage wilt doorsturen.
  • Kies hierna 'Bericht > Stuur door als bijlage'
  • Opmerking: Je kunt berichten ook als bijlage doorsturen door deze naar het bericht te verslepen welke je aan het opstellen bent. Dit zou je kunnen doen als je meerdere e-mails als bijlage wilt meesturen.

Outlook

• Dubbel klik in Outlook op het bericht welke je als bijlage wilt doorsturen.
  • Klik rechtsboven op de knop met de drie puntjes.(Deze staan rechts van 'Beantwoorden' en 'Doorsturen')
  • Klik op Doorsturen als bijlage
  • Opmerking: Je kunt berichten ook als bijlage doorsturen door deze naar het bericht te verslepen welke je aan het opstellen bent. Dit zou je kunnen doen als je meerdere e-mails als bijlage wilt meesturen.

Thunderbird

• Open het bericht welke je wilt doorsturen.
  • Klik hierna op Bericht - Klik op Forward - Klik op As attachment