E-mail instellen bij Argeweb

Gewijzigd op Thu, 04 Apr 2024 om 03:18 PM

Heb je een domeinnaam bij ons met een mail-of hostingpakket, dan kun je je eigen e-mailadres maken en deze in jouw mailprogramma instellen. Hoe je dit doet en wat je ervoor nodig hebt, lees je op deze pagina.

Inhoudsopgave

1. E-mailinstellingen
  2. E-mailhandleidingen

E-mailinstellingen

Hieronder lees je de e-mailinstellingen die je nodig hebt om je mailaccount in je mailclient in te stellen. Heb je nog geen e-mailadres aangemaakt in je online klantomgeving, doe dit dan eerst (HIER vind je de stappen voor het maken van een mailadres).

Inkomend

Uitgaand

Gebruikersnaam

• Inkomend: Je e-mailadres
  • Uitgaand: Je e-mailadres

E-mailhandleidingen

Nu je een mailadres en je mailinstellingen hebt, kun je aan de slag in je mailprogramma. Hieronder vind je de handleidingen voor het instellen van je mailaccount per programma: