E-mail instellen bij Argeweb

Gewijzigd op Vr, 28 Jun om 4:06 PM

Als je een pakket bij ons hebt waar mail bij in zit dan kun je een eigen mailadres maken. Deze zit gekoppeld aan een postvak. Je kunt dit postvak als een account instellen in een mailprogramma zoals Outlook. In deze handleiding vertellen we hier meer over.

Inhoudsopgave

Instellingen

Als je een mailaccount aanmaakt heb je bepaalde gegevens nodig. Het mailprogramma kan daarmee een verbinding maken met je postvak en de mail ophalen. Heb je nog geen e-mailadres aangemaakt in je online klantomgeving, doe dit dan eerst. Je kunt hier lezen hoe je dat doet.

Inkomend

Uitgaand

Gebruikersnaam

• Inkomend: Je e-mailadres
  • Uitgaand: Je e-mailadres

Handleidingen

Nu je een mailadres en je mailinstellingen hebt, kun je aan de slag in je mailprogramma. Hieronder vind je de handleidingen voor het instellen van je mailaccount per programma: