Microsoft 365 gebruikers aanmaken bij Argeweb

Gewijzigd op Wo, 6 Mrt om 3:41 PM

Als je Microsoft 365 afneemt kun je gebruikers aanmaken. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet.

Stappenplan

1. Log in op het portal van Microsoft met een beheerdersaccount;
  2. Ga naar de app Beheer;
  3. Klik op Gebruikers en vervolgens Actieve Gebruikers;
  4. Klik op de knop Gebruiker toevoegen om een nieuw gebruikersaccount aan te maken;
  5. Voer de gevraagde gegevens in;
  6. Klik onderaan op Volgende;
  7. Vink de licenties aan die je aan het account wilt koppelen en klik twee keer op Volgende;
  8. Controleer of alles goed is en klik hierna op Toevoegen afronden