Exchange account van Argeweb instellen op Android

Gewijzigd op Wo, 26 Jun om 1:28 PM

In dit artikel beschrijven we hoe je je Exchange account instelt op je Android telefoon.

Om Exchange op je telefoon te gebruiken, raden wij aan om de Outlook app te downloaden. Zodra je deze hebt gedownload en geïnstalleerd start je de app op.

• Klik op 'Exchange' om het account in te gaan stellen op je telefoon;
  • Vul de gevraagde gegevens in;
  • Je e-mailadres: Vul je volledige e-mailadres in;
  • Wachtwoord: Vul het wachtwoord in van je account;
  • Beschrijving: Dit is vrij in te geven. Dit kan bijvoorbeeld je naam zijn.

Om de verbinding naar de server op te zetten, dienen een aantal gebruikersgegevens te worden ingevoerd. Gebruik de volgende gegevens.

• E-mailadres: Vul je volledige e-mailadres in;
  • Serveradres: www.mymail247.com;
  • Domein: Laat je leeg;
  • Gebruikersnaam: Vul je volledige e-mailadres in;
  • Wachtwoord: Vul het wachtwoord in van je account;
  • Beschrijving: Dit is vrij in te geven. Dit kan bijvoorbeeld je naam zijn.

Druk nu op aanmelden en je account wordt ingesteld. Zodra het account is ingesteld, kan je je Exchange account op je telefoon gebruiken.