WordPress Thema's bij Argeweb

Gewijzigd op Fri, 08 Jul 2022 om 02:31 PM

Thema binnen Wordpress? Er zijn duizenden WordPress templates beschikbaar en daardoor is er voor iedere wens wel een template beschikbaar.

Inhoudsopgave

Er zijn duizenden WordPress templates beschikbaar en daardoor is er voor iedere wens wel een template beschikbaar. 

Aangezien wij ook boven de honderd templates voor u beschikbaar hebben, is het lastig om deze allemaal uit te lichten. Ik neem daarom twee templates als voorbeeld welke erg populair zijn onder onze Easy WordPress gebruikers.

Responsive

Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van telefoons en tablets en hierop worden veel websites bekeken. Het is daarom belangrijk dat uw website de weergave hierop goed aanpast. Een thema welke dit goed doet is het thema ‘Responsive’. In vergelijking met andere thema’s zijn de mogelijkheden ongeveer gelijk en is dit een prima thema om te gebruiken.

wordpress thema

Twenty Fourteen

Het thema Twenty Fourteen is het standaard thema welke WordPress heeft gemaakt en deze ziet u wanneer u voor het eerst gebruik maakt van WordPress. Dit thema heeft veel mogelijkheden en is ook ‘responsive’. Deze past de weergave automatisch aan op bijvoorbeeld een telefoon of tablet.

Het voordeel van dit thema is dat deze gemaakt is door WordPress zelf en dat de kans dat deze corrupt kan zijn, kleiner is. Ook wordt dit thema vaak geüpdatet door WordPress zelf. U kunt dit thema naar wens aanpassen, door bijvoorbeeld de kleuren te veranderen, eigen afbeeldingen te kiezen en beschikbare plugins en widgets te gebruiken.

twenty thema

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren