Factuurdetails inzien voor uw Argeweb Cloud VPS

Gewijzigd op Di, 26 Okt, 2021 om 2:15 PM

Factuurdetails inzien voor uw Argeweb Cloud VPS.

• Alle facturen voor uw Argeweb Cloud VPS vindt u terug op uw Customer Site (www.mijnargeweb.nl)Korte omschrijving van de pagina.
  • Alle facturen voor uw Argeweb Cloud VPS vindt u terug op Mijn Argeweb. Eenmaal ingelogd gaat u naar: Beheren - Argeweb Cloud. Vervolgens klikt u rechts in het menu op Facturen
  • Wanneer u meer wilt weten over de opbouw van uw factuur klikt u op details achter de factuur. U ziet dan een overzicht met daarin de factuuropbouw. Op deze manier kunt u makkelijk terugzien welke uitbreidingen u in uw account heeft en welke bedragen gefactureerd zijn.