E-mailadres toevoegen aan bestaande mailbox van Argeweb

Gewijzigd op Vr, 7 Jun om 3:35 PM

Dit artikel legt uit hoe je een extra e-mailadres kunt koppelen aan je bestaande Hosted Exchange 2013 mailbox.

Om een extra e-mailadres (alias) toe te voegen aan je bestaande Hosted Exchange 2013 mailbox, volg de volgende stappen:

1. Log in op onzeMijn Argeweb( https://mijnargeweb.nl ) en u gaat naar ‘Beheren’ -> ‘Exchange 2013’;
  2. Klik vervolgens op de organisatie naam;
  3. Klik daarna op de knop ‘Gebruikers’;
  4. Kies de gewenste gebruiker;
  5. Scrol nu naar beneden naar ‘Meerdere e-mailadressen instellen’, waar je het gewenste extra e-mailadres op kunt geven. Hierna klik je op ‘Toevoegen’.