Aanmaken mailinglijst in de mailmanager bij Argeweb

Gewijzigd op Vr, 7 Jun om 3:40 PM

In dit artikel staat beschreven hoe je gebruik kan maken van een mailinglijst. Deze gebruik je bijvoorbeeld als je een nieuwsbrief of mailing verstuurt.

Als je gebruik maakt van een mailinglijst, wordt je minder snel aangemerkt als spammer.

• Log eerst in op de Mailmanager;
  • Zodra je bent aangemeld in de Mailmanager kies je voor 'Mailing lists';
  • Onder het kopje 'Mailinglist maken' voer je de naam van de mailinglijst in. De naam van de mailinglijst is tevens het e-mailadres van de mailinglijst;
  • Zodra je de mailinglijst hebt aangemaakt, klik je op de knop 'Open' achter de mailinglijst.

In de algemene instellingen van de mailinglist kan je meerdere instellingen aanpassen:

• Onder het kopje 'Beheerders van de mailinglijst' voer je meerdere e-mailadressen in van gebruikers die mogen mailen naar de mailinglijst;
  • Je hebt de mogelijkheid om in één keer meerdere e-mailadressen als beheerder toe te voegen. Mocht je maar één e-mailadres hebben, dan kan je deze ook zonder problemen invoeren in het eerste tekstveld;
  • Onder de ledenlijst heb je dezelfde mogelijkheid om e-mailadressen toe te voegen. Je kan deze per e-mailadres toevoegen, maar ook met meerdere tegelijk. Dit doe je door al de e-mailadressen onder elkaar in een tekstdocument te plaatsen en deze vervolgens in zijn geheel te kopiëren naar de mailinglijst;
  • Mocht je de mailinglijst willen verwijderen, dan is dat mogelijk door op de knop ’Mailinglist verwijderen’ te klikken.