Hoe verhuis ik domeinen van mijn klanten naar Argeweb?

Gewijzigd op Ma, 23 Sep om 11:33 AM

Je kunt domeinnamen van je klanten van een andere provider, naar je reseller account bij Argeweb verhuizen. Je volgt hiervoor de volgende stappen:.

1. Als reseller inloggen op Mijn Argeweb.
  2. Je maakt een subklant aan. Hiervoor gebruik je de gegevens van je klant.
  3. Je bestelt een domeinnaam via het bestelgedeelte. Het is nu ook mogelijk om de token na de bestelling in te voeren via Mijn Argeweb via 'Beheren' > 'Domeinnaam'.
  4. Tijdens de bestelling kom je de stap 'Domeinnamen configureren' tegen.
  5. Als je de bestelling op bovenstaande manier indient, dan wordt de domeinnaam na de verhuizing automatisch aan je subklant gekoppeld.