Hoe werkt de White Label Customer site bij Argeweb

Gewijzigd op Vr, 27 Sep om 3:48 PM

Lees het in dit artikel en ontdek de mogelijkheden.

Met de White Label Mijn Argeweb (WLCS) beheren je klanten bepaalde zaken zelf. Op deze Mijn Argeweb kan je je eigen logo en bedrijfsnaam invoegen. Je klanten zijn dus in de veronderstelling dat zij op een beheerpagina van jouw bedrijf bezig zijn.

De instellingen voor de WLCS, stel je in via de Mijn Argeweb van je reseller account. Eenmaal ingelogd op Mijn Argeweb ga je in het menu aan bovenzijde naar 'Partner', vervolgens naar 'Whitelabel' en daarna naar 'Configuratie'. Je komt nu op een pagina waarin je in vijf stappen de WLCS voor je klanten instelt.

De WLCS is een uitgeklede versie van de normale Argeweb Mijn Argeweb. Op dit moment bevat de WLCS niet alle functionaliteiten. Sommige zaken zullen dus voorlopig nog via Mijn Argeweb van de reseller ingesteld moeten worden.