Hoe werkt de White Label Customer site bij Argeweb

Gewijzigd op Vr, 8 Jul, 2022 om 4:51 PM

Wat kan ik als reseller met de White Label Customer Site? Lees het in dit artikel en ontdek de mogelijkheden. Met de White Label Mijn Argeweb (WLCS) kunt u uw klanten bepaalde zaken zelf laten beheren. Op deze Mijn Argeweb kunt u uw eigen logo en bedrijfsnaam invoegen. Uw klanten zijn dus in de veronderstelling dat zij op een beheerpagina van uw bedrijf bezig zijn.

De instellingen voor de WLCS kunt u instellen via de Mijn Argeweb van uw reseller account. Eenmaal ingelogd op Mijn Argeweb gaat u in het menu aan bovenzijde naar 'Partner' vervolgens naar 'Whitelabel' en daarna naar 'Configuratie'. U komt nu op een pagina waarin u in vijf stappen de WLCS voor uw klanten kunt instellen.

De WLCS is een uitgeklede versie van de normale Argeweb Mijn Argeweb. Op dit moment bevat de WLCS niet alle functionaliteiten. Sommige zaken zullen dus voorlopig nog via Mijn Argeweb van de reseller ingesteld moeten worden.