Periodiek domein rapport bij Argeweb

Gewijzigd op Fri, 08 Jul 2022 om 04:35 PM

Ons spamfilter zorgt ervoor dat e-mailberichten met een hoge spam score worden afgevangen in de spam quarantaine. U kunt de spam quarantaine bekijken middels het spamfilter panel, om te bekijken welke berichten zijn afgevangen.

Een andere mogelijkheid is het automatisch laten genereren van een rapport welke per e-mailbericht verstuurd wordt. Het rapport geeft aan welke berichten als spam zijn afgevangen, u kunt deze in het rapport uitlezen en eventueel vrijgeven.

Om dit in te stellen kunt u inloggen op ons spamfilter panel ( https://admin.mailshover.nl ).

SGbkSm8QKorvsyU4ZOM0mwWdaFHRZCrqwg

U gaat naar ‘Periodiek domein rapport’.

yetiKwIrJGOv5Mo7fOB9SLNNCliRD4VH4w

U krijgt de mogelijkheid om aan te geven dat een rapportage aangemaakt moet worden, naar welk e-mailadres deze verstuurd moet worden en of deze dagelijks of wekelijks aangemaakt moet worden.

sa_-DnG_1SKoReVefdFz45WzPHOhemzsJQ

U zult vervolgens elke dag/week een PDF bestand ontvangen met het gegenereerde rapport.

z1cPECa9g91nzvbysxlGQgqJYXYJPPAukg