Periodiek domein rapport bij Argeweb

Gewijzigd op Do, 25 Jul om 2:58 PM

Ons spamfilter zorgt ervoor dat e-mailberichten met een hoge spam score worden afgevangen in de spam quarantaine. Je bekijkt de spam quarantaine middels het spamfilter panel, hier zie je welke berichten zijn afgevangen.

Een andere mogelijkheid is het automatisch laten genereren van een rapport, deze verstuurt het systeem per e-mail. Het rapport geeft aan welke berichten als spam zijn afgevangen, je kunt deze in het rapport uitlezen en eventueel vrijgeven.

Om dit in te stellen, log je in op ons spamfilter panel ( https://admin.mailshover.nl ).

inlogscherm

Ga naar ‘Periodiek domein rapport’.

Periodiek domein rapport

Je krijgt de mogelijkheid om aan te geven dat een rapportage aangemaakt moet worden, naar welk e-mailadres deze verstuurd moet worden en of deze dagelijks of wekelijks aangemaakt moet worden.

Rapport instellingen

Vervolgens ontvang je elke dag/week een PDF bestand met het gegenereerde rapport.

Bijlage e-mail met rapport