Zoekfunctie logbestanden inkomende e-mailberichten bij Argeweb

Gewijzigd op Fri, 08 Jul 2022 om 04:36 PM

In het spamfilter panel kunt u middels een zoekfunctie in de logbestanden van uw inkomende e-mailberichten zoeken. U kunt dan bijvoorbeeld inzien of een e-mailbericht bij u is afgeleverd of dat het bericht door onze mailserver is geweigerd.

U kunt inloggen op het spamfilter panel. Hierbij gebruikt u uw persoonlijke spamfilter account.

LnctnlDRi0tkbs4bk7ZazEfy2KJs_Occog

U kunt vervolgens kiezen voor de optie ‘Zoekfunctie logbestanden’, deze optie wordt weergegeven in de tabel ‘Inkomend’.

tnJQjb-cWezxC91f08NPT19HTTW8wI1HFA

U krijgt een scherm te zien waar u kunt aangeven waar u naar wilt zoeken.

CBvL01AvcWJ781WGmiRlrtEe6e0qyj4U9A

Nadat u de zoekopdracht start zult u na het laden de resultaten ontvangen, een voorbeeld hiervan kunt u hieronder vinden.

oXZYyeV8Q3x47oSAMVE5lWF8Q2D0RGvVCA

In dit voorbeeld ziet u dat het gevonden e-mailbericht is ontvangen door onze e-mailserver/spamfilter en geaccepteerd. Dit e-mailbericht is correct afgeleverd.