Plesk licentie bij Argeweb niet automatisch verlengd (licentiesleutel is ongeldig)

Gewijzigd op Vr, 8 Jul, 2022 om 4:41 PM

Soms komt het wel eens voor dat er niet meer kan worden ingelogd in Plesk, omdat de licentie sleutel is verlopen. De onderstaande foutmelding kan dan in beeld komen:

*

Plesk is unavailable

An internal error occurred in Plesk.

De licentiesleutel is ongeldig. Om Parallels Panel te gebruiken dient u een nieuwe geldige licentiesleutel te verkrijgen en installeren. Uw licentiesleutel is verlopen. Om van uw Parallels Panel gebruik te kunnen blijven maken moet u een niet-verlopende commerciƫle licentiesleutel aanschaffen.

*

Ook kunt u hierover een e-mail ontvangen met de volgende melding:

*

Onderwerp: Parallels Panel key update error notification

Unable to update PLSK.00000000.0000. An error occurred while processing your key. You can try updating it later.

*

U kunt dit probleem in de meeste gevallen direct oplossen door op de knop 'Retrieve Keys' te klikken.

s683syoujMRpVoTRxUlkVh_7AqrB3bsaVA