Vragen over verhuizen naar Argeweb

Gewijzigd op Thu, 30 Nov 2023 om 12:46 PM

Domeinnnaam verhuizen naar Argeweb, waar op letten?

Waar moet ik op letten als ik een nl-domeinnaam wil verhuizen naar Argeweb?   Vanaf 17 maart 2010 registreert SIDN bij iedere domeinnaam een token. 

Hoe kom ik aan een verhuistoken als ik naar Argeweb wil verhuizen?

Wanneer u een domeinnaam naar Argeweb wenst te verhuizen, is er voor de meeste extensies een autorisatie code of domeinnaam verhuistoken nodig. Deze verhuiscode/token kunt u opvragen bij uw huidige provider. 

Hoe lang duurt de verhuizing van een domeinnaam?

Hoe lang duurt de verhuizing van een domeinnaam?   Een .NL domeinnaam Snelheid verhuizen SIDN stuurt een bevestiging naar zowel de oude als de nieuwe Deelnemer. 

Verhuizing naar Argeweb accepteren

Voor sommige domein extensies (.com, .net, .info, .tv, .org, .biz, .me) is het noodzakelijk dat de administratieve contact van de betreffende domeinnaam toestemming geeft voor de verhuizing. 

Verhuizing van een .co.uk domeinnaam naar Argeweb

Het verhuizen van een .co.uk domeinnaam naar Argeweb werkt heel anders dan de reguliere extensies zoals een .com of een .nl domeinnaam. Wanneer u de bestelling heeft geplaatst voor het verhuizen van uw .co.uk domeinnaam ontvangt u van ons een e-mail.

Wat is een autorisatie of EPP-code?

Bij een aantal domeinnaam extensies (TLD’s) is er een "EPP code" nodig om een verhuizing in werking te kunnen zetten. Deze code voorkomt dat een domeinnaam zomaar door iedereen verhuisd kan worden. 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren