Looptijd abonnementen bij Argeweb

Gewijzigd op Fri, 03 May 2024 om 12:45 PM

Als je een product afneemt bij Argeweb zit hier een looptijd aan verbonden. In dit artikel bespreken we de looptijd, opzegtermijn en vervaldatum van je overeenkomst met ons.


Inhoudsopgave


Looptijd

Een product bij Argeweb zoals een domeinnaam of een hostingpakket sluit je af voor één jaar. Tenzij dit expliciet anders staat vermeld. Na deze periode wordt de looptijd automatisch verlengd voor weer een jaar. Hiermee voorkomen we dat je een domeinnaam of belangrijke data kwijt raakt.


Opzeggen

Als je een opzegging doet dan komt je product te vervallen per de einddatum van de lopende overeenkomst. Daarna wordt je hostingpakket verwijderd of je domeinnaam opgezegd. Als je een particuliere klant bent kun je na de eerste verlenging je product per maand opzeggen. Als zakelijke klant dien je het contract tot aan de einddatum uit. 


Annuleren

Als je een particuliere klant bent mag je binnen twee weken elke aankoop terugdraaien. We zeggen dan je product direct op en crediteren de kosten. Als zakelijke klant is dit niet mogelijk.

Wil je een opzegging annuleren? Dan kan dit altijd vóór de einddatum; anders is het product al beëindigd. Een domeinnaam komt daarna in quarantaine. Je data wordt door ons verwijderd. We adviseren om daarom altijd backups te maken. 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren