Domein alias maken in Plesk bij Argeweb

Gewijzigd op Vr, 29 Mrt om 10:02 AM

Als je een domeinnaam hebt bij Argeweb kun je een domein alias aanmaken. Een domein alias maakt het mogelijk om meerdere domeinnamen naar dezelfde domeinnaam/website te laten verwijzen. In deze handleiding leggen we uit hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Naar Plesk

• Log in op Plesk;
  • Ga naar Websites & Domains;

L7eHhmQSDUj8ggy1t8ebMt0nXvZpEHEOLg

• Klik onderaan de pagina op Add New Domain Alias.

moys-Xd2BrpV0TW1_LVyXHcNLIT8PD5jyw

Alias toevoegen

• Onder Domain Alias Name kun je een nieuw domein koppelen;
  • Vink Mail service aan als je vanuit de domein wilt mailen;
  • Voor het tonen van de website op het aangegeven domein vink je Web service aan;
  • Klik op OK om de wijzigingen op te slaan;
  • De domein alias is nu toegevoegd.

ZfiTuofD1Jvwh_znj1oWlsXEp6PqLQwbbQ