Windows 2008 bij Argeweb updaten

Gewijzigd op Ma, 11 Dec, 2023 om 12:49 PM

Wanneer u een eigen VPS heeft, is het noodzakelijk dat u deze up to date houdt. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een VPS met Windows Server 2008 kunt updaten.

U logt in op uw VPS en gaat naar het Control Panel toe. U klikt vervolgens op "system and security".

U klikt "Windows Update" aan.

U kunt nu aangeven of updates automatisch geïnstalleerd mogen worden.

Wanneer u klikt op "Turn on automatic updates", dan worden op de volgende pagina de updates weergegeven welke geïnstalleerd kunnen worden. U kunt vervolgens klikken op "install updates".

Er verschijnt nu een venster in beeld waar wordt gevraagd om de gebruikersvoorwaarden te accepteren.

De updates worden automatisch geïnstalleerd.

Vervolgens is het noodzakelijk om de VPS te herstarten.