Extern mailadres als gast toevoegen in Teams bij Argeweb

Gewijzigd op Wo, 6 Mrt om 12:50 PM

Gebruik je Microsoft Teams? Dan kun je een gast toevoegen met een extern mailadres.

Stappenplan

1. Ga naar Microsoft Teams en klik links in het menu op Teams
  2. Klik op de drie puntjes naast het team waar je het gast account wilt toevoegen.
  3. Kies Lid toevoegen;
  4. Vul het e-mailadres in en klik erop;
  5. Klik op Toevoegen;
  6. Klik op Sluiten;
  7. Het e-mailadres is nu als gast account aan het gekozen team toegevoegd.

NB: Het kan een paar uur duren voordat het teamlid is toegevoegd.