E-mail als bijlage doorsturen vanuit de webmail bij Argeweb

Gewijzigd op Fri, 08 Jul 2022 om 03:50 PM

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je via de Argeweb webmail een e-mail als bijlage kunt doorsturen.

• Inloggen: Log in op onze e-mailhosting webmail.
  • E-mail als bijlage doorsturen: Zoek de e-mail op welke je als bijlage wilt doorsturen en selecteer deze door de e-mail aan te klikken. Nadat de e-mail geselecteerd is, is deze blauw gemarkeerd.
  • Klik hierna op het kleine pijltje naast Doorsturen en kies Doorsturen als bijlage.
  • Vul een Ontvanger, Onderwerp en Bericht in en klik hierna links bovenin op Verzenden.