KPN uitgaande mail probleem bij Argeweb

Gewijzigd op Vr, 8 Jul, 2022 om 4:09 PM

Sinds 9 november heeft KPN het versturen van e-mail via hun servers uitgezet. KPN klanten ondervinden hierdoor problemen met het versturen van e-mail.

U kunt voor het versturen van e-mail gebruik maken van de server van Argeweb. Het is belangrijk dat er voor de uitgaande mailserver verificatie ingesteld staat en dat de mail verstuurd wordt via poort 587. In plaats van de KPN mailserver kunt u nu mail.argewebhosting.nl gebruiken via poort 587.

Indien u Outlook gebruikt kunt u de volgende handleiding gebruiken: Uitgaande mail Outlook

Indien u Apple mail gebruikt kunt u dit volgen: Uitgaande mail Apple