Aanvraag EV SSL certificaat bij Argeweb

Gewijzigd op Ma, 17 Jun om 11:59 AM

Als je klant bent bij Argeweb kun je een EV SLL aanvragen. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Inleiding

In een EV SSL certificaat worden alle bedrijfsgegevens van de eigenaar van het certificaat opgenomen en grondig gecontroleerd. Kamer van koophandel uittreksels worden opgevraagd en de aanvrager wordt opgebeld om te bewijzen dat hij inderdaad de aanvrager van het certificaat is. Met dit certificaat wordt de groene balk in de browser zichtbaar.

Aanvragen

Als je voor je website een EV SSL certificaat wilt aanvragen kan dit via onze website. Volg de onderstaande stappen.

1. Open de SSL pagina en klik rechts op Bestel onder het tabblad EV;
  2. Selecteer de gewenste opties voor je certificaat;
  3. Klik op het informatie icoontje achter het type certificaat voor meer info;
  4. Als je de gewenste SSL hebt geselecteerd wordt er gevraagd om het CSR;
  5. Kies de webserver: Linux of Windows.

Het CSR wordt aangemaakt op de server waar je het certificaat gaat plaatsen. Ben je hier niet bekend mee? Vraag dit dan na bij je systeembeheerder. Je leest in dit artikel meer informatie over CSR.

Afhandeling

Als de aanvraag is ingediend wordt deze beoordeeld door de uitgever van het certificaat. Als er nog extra gegevens nodig zijn nemen zij contact op. Comodo heeft op hun eigen website een artikel in het Engels over de aanvraag procedure van een EV SSL certificaat.