Re-issue aanvragen van een SSL certificaat bij Argeweb

Gewijzigd op Fri, 08 Jul 2022 om 02:44 PM

In dit artikel kunt u lezen hoe u voor uw SSL certificaat bij Argeweb een re-issue kunt aanvragen.

SSL certificaten worden door specifieke certificaat uitgevers uitgegeven, denk hierbij bijvoorbeeld aan Comodo of Geotrust.

Indien u bijvoorbeeld het certificaat op een andere locatie wilt installeren, dan kunt u bij de uitgever een re-issue indienen, voor een re-issue is het vereist dat u op uw server een nieuwe private key en CSR genereert.

Indien u dan vervolgens een re-issue wilt aanvragen voor uw certificaat, dan kunt u dit doen door de volgende stappen te volgen.

In het KB artikel is ervanuit gegaan dat u weet hoe u een private key en CSR kunt genereren.

Mocht u hier hulp bij nodig hebben dan kunt u contact opnemen met onze servicedesk.

1. U logt in op Mijn Argeweb( https://mijnargeweb.nl ).
  2. U gaat naar Beheren -> SSL certificaten.
  3. U klikt op het certificaat waar u een re-issue voor wilt aanvragen.
  4. U klikt op de knop Reissue.
  5. U plaatst uw nieuwe CSR in de tool en klikt op opslaan.