Website bij Argeweb tijdelijk offline zetten

Gewijzigd op Ma, 16 Sep om 9:17 AM

Als je een website tijdelijk offline wilt zetten dan kan dat via FTP. In deze handleiding leggen we uit hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Inleiding

Je kunt je website offline halen door verbinding te maken via FTP. Dat kan met een FTP programma zoals FileZilla. Je kunt dit programma hier gratis downloaden.

Gegevens

Als je FileZilla hebt gedownload en geïnstalleerd kun je inloggen met de volgende gegevens:

• Host: ftp.jedomeinnaam.nl (vervang jedomeinnaam.nl door je eigen domeinnaam)
  • Gebruikersnaam: Je FTP-gebruikersnaam
  • Wachtwoord: Je FTP-wachtwoord

Stappenplan

Zodra je bent ingelogd zie je de volgende mappen staan:

De gehele website staat in de map public_html. Deze map kun je hernoemen (bijvoorbeeld public_html.old). Je website zal dan niet meer zichtbaar zijn.