Website verhuizen naar Argeweb

Gewijzigd op Wo, 31 Jul om 10:49 AM

Je kunt een website verhuizen naar Argeweb. In dit artikel vertellen we je er meer over.

Inhoudsopgave

Inleiding

Als je een website gaat verhuizen naar Argeweb dan geven we hier graag advies over. Het is belangrijk om op een aantal zaken te laten. Je website staat nu bij een andere hostingpartij. Je kunt de website bestanden en een eventuele database daar downloaden en lokaal opslaan. Als dat is gedaan kun je met een FTP programma de bestanden uploaden naar het pakket bij Argeweb.

FTP instellen

Het kan zijn dat de hostname voor je Argeweb pakket nog niet actief is. In dat geval kun je gebruik maken van het IP-adres voor een FTP verbinding. Het IP-adres voor een FTP verbinding is dan het volgende: 194.165.34.21 Dit is voor onze reguliere hostingpakketten. Heb je een Windowspakket dan is er een ander IP adres nodig. Neem daarvoor even contact op.

Bestanden overzetten

Als je een FTP verbinding hebt kun je jouw website bestanden overzetten in de map public_html in je pakket van Argeweb. Om de database over te zetten maak je eerst een database aan bij ons. In dit artikel lees je daar meer over.