Webmail Argeweb

Gewijzigd op Wo, 26 Jun om 11:13 AM

Als je mail hebt bij Argeweb kun je gebruik maken van webmail. In dit artikel vertellen we je hier meer over.

Inhoudsopgave

Inloggen

Om in te loggen in de webmail ga je naar: http://webmail.argewebhosting.nl. Op deze pagina meld je je aan met je volledige mailadres als gebruikersnaam en het ingesteld wachtwoord.

Overig

• Linksboven in de webmail zie je het quota verbruik van je account
  • Om een nieuw mailbericht te sturen klik je bovenin op Nieuw bericht
  • Als je een adressenbestand hebt in CSV formaat dan kun je via Adressen het bestand importeren
  • Met de optie Mappen kun je mappen aanmaken en verwijderen. Bestaande mappen kun je aanpassen
  • Via Opties kun je o.a persoonlijke informatie, weergavevoorkeuren en map voorkeuren aanpassen