Favicon bij Argeweb instellen

Gewijzigd op Ma, 16 Sep om 9:38 AM

Als je bij ons een WordPress website host dan kun je een favicon instellen. In dit artikel leggen we uit wat dit is en hoe je dit doet.

Inhoudsopgave

Inleiding

Een favicon is een icoontje dat in je browser naast je huidige pagina of tabblad wordt weergegeven. Je ziet het vaak ook in je lijst met favorieten. Hieronder zie je een voorbeeld van de favicon van Argeweb.nl.

Stappenplan

Om dit in te stellen log je eerst in op je WordPress website.

• Ga links naar Plugins;
  • Klik linksboven op Nieuwe plugin. Een nieuwe pagina opent;
  • Ga rechts naar de zoekfunctie en zoek op All in One Favicon;
  • Klik op Nu installeren;
  • Klik op Activeren

Je kunt nu een afbeelding uploaden om als favicon te gebruiken.