Schriftelijk opzeggen diensten bij Argeweb

Gewijzigd op Fri, 08 Jul 2022 om 04:43 PM

Het opzeggen van een dienst bij Argeweb kunt u schriftelijk indienen. Indien u beschikt over een geverifieerd e-mailadres, dan is het ook mogelijk om uw opzegging online te regelen. Hiervoor is een e-mailbericht voldoende

Formulier

U kunt een opzegging ook doen door een opzeggingsformulier te ondertekenen. Let hierbij wel op de geldende periode van opzegging voordat het contract eindigt. In de meeste gevallen hanteert Argeweb een opzegtermijn van 1 maand.

Uw opzegging kunt u sturen naar info@argeweb.nl of per post aan:

Argeweb BV

t.a.v. Afdeling administratie

Postbus 197

3140AD Maassluis

Mijn Argeweb

U kunt uw opzegging ook gemakkelijk via uw beheerpagina mijnargeweb.nl doen. Via ‘administratief’ gaat u naar de pagina opzeggingen. Op de pagina 'Opzegging aanvragen' selecteert u de soort dienst die u wilt opzeggen (domeinen, pakketten, redirect, etc.), waarna u de op te zeggen diensten selecteert. De einddatum staat achter de dienst vermeld. Hierna klikt u op 'Opzegging samenstellen'. U kunt uw opzegging nog controleren en aanpassen. Als alles klopt klikt u op 'Opzegging aanmaken'. Vervolgens geeft u de reden aan van opzegging en klikt u op ‘versturen’ waarna u de opgezegde diensten ziet staan.

Bevestiging

U ontvangt altijd van ons per e-mail een bevestiging van de opzegging. Zonder bevestiging is de dienst nog niet opgezegd. Wij nemen uw opzegging binnen 5 dagen in behandeling. U ontvangt altijd een bevestiging van de opzegging per e-mail. Zonder bevestiging is de dienst dus nog niet opgezegd.