Betalingstermijn bij Argeweb wijzigen

Gewijzigd op Mon, 22 Jan 2024 om 04:47 PM

Je kunt een lopend jaarabonnement omzetten naar een nieuw contract voor meerdere jaren. We leggen je hieronder uit hoe dat gaat.

Inhoudsopgave

Betalingstermijn domeinnamen

Als je een domeinnaam voor meerdere jaren vooruit betaalt krijg je korting.

Het wijzigen van de registratieperiode doe je gemakkelijk via Mijn Argeweb.

1. Ga naar het kopje Administratief;
  2. Kies voor Contracten beheren;
  3. Klik op Termijn contact wijzigen;
  4. Klik op de pagina op de blauwe knop ‘Stuur contract e-mail’;
  5. Je ontvangt vervolgens een bericht op je geverifieerde e-mailadres;
  6. Via de link in het e-mailbericht bevestig je de nieuwe registratieperiode.

De wijzigingen zullen voor de eerstkomende betalingsperiode worden aangepast. Uiteraard werkt dit niet met terugwerkende kracht.

Betalingstermijn wijzigen van overige diensten

Als je de betalingstermijn van bijvoorbeeld een webhosting pakket wilt veranderen kun je contact opnemen.