Handtekening instellen in OWA 2013

Gewijzigd op Do, 1 Aug om 2:04 PM

In dit artikel lees je hoe je een handtekening instelt in de Outlook Web App. Je logt in op mymail247.com met het volledige e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord.

Wanneer je bent ingelogd, zie je rechts bovenin een icoon wat op een tandwiel lijkt. Hier klik je op en vervolgens klik je op ‘Opties’.

Je ziet direct een overzicht van je account.

In de linker kolom selecteer je ‘instellingen’.

U ziet gelijk de volgende optie staan ‘e-mailhandtekening’ en hieronder wordt een tekstverwerkvenster weergegeven. Hier stel je je e-mailhandtekening in.