Wachtwoord van een e-mailaccount via Plesk aanpassen

Gewijzigd op Thu, 30 Nov 2023 om 01:46 PM

In dit artikel kun je lezen hoe je het wachtwoord van een e-mailaccount onder Plesk kunt aanpassen.

Log eerst in op Plesk. Op de onderstaande pagina's kun je lezen hoe je dit doet:

Klik nadat je ingelogd bent aan de linkerkant op Mail.

Klik op het e-mailadres waarvoor je het wachtwoord wilt aanpassen. In ons voorbeeld gaan wij het wachtwoord van argewebde3@argewebdemo.eu aanpassen en klikken wij dus op argewebde3@argewebdemo.eu.

Vul het gewenste wachtwoord in bij Wachtwoord en Bevestig wachtwoord.

Klik vervolgens onderaan de pagina op de blauwe knop OK.

Hierna komt de melding in het groen dat je e-mail wachtwoord succesvol aangepast is.

Het wachtwoord is nu aangepast.