De Web Platform Installer gebruiken bij Argeweb

Gewijzigd op Wo, 5 Jun om 4:13 PM

De Web Platform Installer (WebPI) is een door Microsoft uitgebrachte tool voor IIS. Met deze tool kun je software installeren zoals extra IIS modules, een MSSQL/MySQL server en diverse CMS systemen. In dit artikel vertellen we hier meer over.

Inleiding

Deze tool zorgt dus voor een makkelijke installatie van diverse tools. Bij installatie wordt de software gelijk naar standaard waardes geconfigureerd. Je kunt de volgende stappen volgen om de web platform installer tool te installeren.

Stappenplan

1. Download de tool van de Microsoft website;

2. Voer de applicatie uit;

3. De tool wordt automatisch geïnstalleerd en geopend;

4. Onder Product en Applications staat de software die je kunt installeren;

5. Met de zoekfunctie kun specifieke software of modules vinden.