Installatie Online Backup software (MacOS) bij Argeweb

Gewijzigd op Di, 13 Feb om 2:24 PM

Als je Online Backup van Argeweb gebruikt dan kun je hiervoor een programma installeren. In dit artikel lees je hoe dit doet op een Apple Mac.

Inhoudsopgave

Stap 1: Inloggen

• Log in met je Online back-up account in op deze website
  • Vul je gebruikersnaam in en klik op Volgend.

Stap 2: Apparaat selecteren

• Klik aan de linkerkant op Apparaten;
  • Klik rechtsboven op +Toevoegen;
  • Je ziet een overzicht van de beschikbare systemen. Klik op de juiste versie. De download wordt gestart.

Stap 3: Installeren

• Download de client zoals besproken in de vorige stap en open deze;
  • Je ziet nu Acronis Cyber Protection. Dubbelklik op Install;
  • Klik op Ga door;
  • Kies een locatie en klik op Installeer.

Stap 4: Registreren

• Tijdens de installatie word je gevraagd om te registreren. Klik op Registreer de machine;
  • Je wordt nu doorgestuurd naar het beheer console van jouw account;
  • Vul je gebruikersnaam in en klik op Volgend;
  • Vul je wachtwoord in en klik op Volgend;
  • Na dat je ingelogd bent klik je op Registratie Bevestigen;
  • Klik vervolgens op OK.

De installatie van de software is nu voltooid.