Online Back-up account bij Argeweb opschonen

Gewijzigd op Tue, 13 Feb 2024 om 03:42 PM

Als je Online Backup afneemt dan kun je jouw account opschonen. In dit artikel vertellen we hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Stap 1: Inloggen

Stap 2: Apparaten selecteren

  • Klik aan de linkerkant op All devices of Alle machines;
  • Kies het apparaat waarvan je de backups wilt verwijderen;
  • Klik aan de rechterkant op Backup.

Stap 3: Verwijderen

  • Klik op het tandwiel van iedere back-up taak;
  • Kies voor Delete of Verwijder om het plan te verwijderen;
  • Herhaal dit tot alle back-up taken van de machine weg zijn.

Stap 4: Hersteldata verwijderen

  • Klik links op de herstelknop;
  • Klik op de link More ways to recover;
  • Kies voor Download Files;

  • Vul je login gegevens in;
  • Ga naar het gewenste apparaat. Er komt er een tandwiel naar voren;
  • Kies voor Verwijderen.

Je hebt alle backups van de machine verwijderd. NB: Het verbruik van je account wordt hierna binnen 24 uur opnieuw berekend.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren