Een Online Back-up herstelpunt verwijderen bij Argeweb

Gewijzigd op Tue, 13 Feb 2024 om 04:30 PM

In Online Back-up kun je herstelpunten handmatig verwijderen. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Stap 1: Inloggen

Stap 2: Selecteer apparaat

  • Selecteer het apparaat en klik op Recovery;
  • Zoek in het nieuwe scherm naar de back-up die je wilt verwijderen;

Stap 3: Verwijderen

  • Klik op het rondje met het kruis.  
  • Klik op de knop Delete;.  
  • Let op: Het verbruik van je account wordt niet direct opnieuw berekend. Dit kan 24 uur duren.

Belangrijk

  • Als Back-ups Consolideren aan staat wordt de ruimte na de eerstvolgende back-up vrijgegeven.
  • Staat Back-ups Consolideren niet aan? Dan wordt de data opgeschoond als de einddatum van de taak bereikt is. 
  • Wil back-ups bijvoorbeeld 30 dagen bewaren dan wordt de data pas verwijderd zodra deze 30 dagen oud is.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren