Backup Consolidation voor Online Back-up bij Argeweb

Gewijzigd op Tue, 13 Feb 2024 om 04:01 PM

Backup Consolidation zorgt ervoor dat verwijderde herstelpunten opgeschoond worden na elke automatische back-up. Je kunt deze optie inschakelen als je Online Backup afneemt bij Argeweb. In deze handleiding leggen we uit hoe je deze optie aan zet.

Inhoudsopgave

Stap 1: Inloggen

Stap 2: Apparaat kiezen

  • Kies links voor All devices of Alle apparaten;
  • Klik op het gewenste apparaat;
  • Klik rechts in het menu op Backup;
  • Er komt nu een submenu naar voren;

Stap 3: Consolidatie aanzetten

  • Klik op het tandwiel van de taak die je wilt aanpassen.
  • Kies Backup options of Back-up opties;
  • Kies aan de links voor Backup consolidation of Back-up consolideren;
  • Klik op Yes;

Stap 4: Bevestigen

  • Klik rechtsonder op Done en dan op Save Changes;
  • Je hebt nu succesvol de Backup Consolidation optie ingeschakeld.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren