Verzonden items map van Argeweb aanpassen

Gewijzigd op Do, 25 Jul om 2:13 PM

In dit artikel geven we je de stappen voor het aanpassen van de naam van je verzonden items map.

Wanneer je een IMAP account op de Mac aanmaakt, zorgt het programma ervoor dat er automatisch een map wordt aangemaakt waarin de berichten die worden verstuurd terecht komen. Het is mogelijk om dit aan te passen naar een andere map. Dit doe je als volgt:

• Aan de linkerkant selecteer je de map die je wenst te gebruiken voor je verstuurde bericht.
  • Kies nu bovenin voor 'Postbus --> Gebruik deze postbus als --> postbus voor verstuurde berichten'

Met bovenstaande stappen heb je de map waarin de verstuurde berichten worden geplaatst, aangepast naar je eigen gewenste map.