Verzonden items map van Argeweb aanpassen

Gewijzigd op Fri, 08 Jul 2022 om 04:23 PM

In dit artikel kan worden bekeken hoe de verstuurde items map kan worden aangepast.

Wanneer u een IMAP account op de Mac aanmaakt zorgt het programma ervoor dat er automatisch een map wordt aangemaakt waarin de berichten die worden verstuurd terecht komen. Het is mogelijk om dit aan te passen naar een andere map. Dit kunt u als volgt doen.

• Aan de linkerkant selecteert u de map die u wenst te gebruiken voor uw verstuurde bericht.
  • Kies nu bovenin voor 'Postbus --> Gebruik deze postbus als --> postbus voor verstuurde berichten'

Met bovenstaande stappen heeft u de map waarin de verstuurde berichten worden geplaatst aangepast naar uw eigen gewenste map.