Hoe kan ik een SSL certificaat bij Argeweb (via Comodo) bevestigen

Gewijzigd op Fri, 08 Jul 2022 om 02:45 PM

In dit artikel worden de stappen beschreven voor het bevestigen van een certificaat.

U ontvangt een e-mail van Comodo. U kunt de e-mail herkennen aan het feit dat deze afkomstig is van Comodo en Engelstalig is. In de betreffende e-mail staat een link en een code, om het certificaat te bevestigen dient u op de link te klikken. U komt vervolgens in een nieuw scherm waarbij u de code (uit de e-mail) dient in te vullen.

Nadat u dit heeft gedaan klikt u op "Next" en krijgt u de melding te zien dat de code succesvol is ingevoerd.  Vervolgens wordt het certificaat, naar verwachting, binnen één werkdag opgeleverd en ontvangt u een bevestiging per e-mail. Daarbij ontvangt u ook de benodigde informatie om het certificaat te downloaden via uw persoonlijke Mijn Argeweb(www.mijnargeweb.nl). U vindt het certificaat vervolgens onder "Beheren -> SSL certificaten" (Kies voor Certificaat downloaden).