SSL certificaat bij Argeweb via Comodo bevestigen

Gewijzigd op Ma, 17 Jun om 12:19 PM

Als je een SSL certificaat bij Argeweb besteld via Comodo; dan is het nodig om deze te bevestigen. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Inleiding

Je ontvangt een mail van Comodo. Je kunt de mail herkennen aan het feit dat deze afkomstig is van Comodo en Engelstalig is. In de betreffende e-mail staat een link en een code. Om het certificaat te bevestigen klik je op de link.

Bevestigen

Je komt nu in een nieuw scherm waar je de code uit de mail kunt invullen. Als je dat hebt gedaan klik je op Next. Je krijgt nu de melding dat de code succesvol is ingevoerd. Het certificaat wordt binnen één werkdag opgeleverd en je ontvangt een bevestiging per mail. Daarbij ontvang je ook de informatie om het certificaat te downloaden. Dat doe je in Mijn Argeweb. Je vindt het certificaat onder Beheren en dan SSL certificaten. Kies vervolgens voor Certificaat downloaden.